انتخاب رشته با مجید خاقانی

رتبه‌ات رو حیف نکن!!!

بعضی وقت‌ها تو پیجم استوری های آخرین قبولی رشته های مختلف رو می‌ذارم بعدش اتفاق عجیبی میوفته، تعدادی از بچه ها میان تو دایرکت و با تعجب می‌پرسند مگه با این رتبه میشه همچین رشته‌ای قبول شد!؟

بله، اون موقع قبول کردن این موضوع براشون خیلی سخته که اون‌ها همون پارسال با همون رتبه شون می تونستن رشته خوبی قبول بشن ولی یک سال بی خود پشت کنکور موندند.

قضیه بعضی موقع‌ها از این وحشتناک‌تر هم میشه؛ خیلی ها رو دیدم که چهار سال یه رشته رو می‌خونند و تهش می‌فهمند که این رشته اصلا بازار کار نداره درحالیکه اون‌ها با همون رتبه شون اگر انتخاب رشته خوبی می‌کردند می‌تونستند رشته‌ای بخونند که حداقل برای پیدا کردن کار به مشکل برنخورند.

بعضی ها هم تازه بعد از اینکه رشته‌ای رو قبول شدند و متوجه می‌شند که اصلا به این رشته علاقه ندارند. باید چکار کرد؟

برای قبول شدن تو رشته خوب رتبه کنکور خیلی مهمه ولی اگر به یک سری موضوعات توجه نکنید رتبه تون رو حیف می کنید این موضوع موضوع پرتکرای بین بچه های کنکوری بوده پس ساده از کنار رد نشید چون بعدا پشیمون شدن تون فایده ای نداره!!!

منظورم چه موضوعاتی هست؟

بازارکار

می‌دونید وضعیت اشتغال تو کشورمون زیاد خوب نیست پس باید رشته‌ای که انتخاب می‌کنید حتما بازارکار خوبی داشته باشه وگرنه درس‌تون که تموم شد یا باید خونه بشینید یا برید اسنپ!

از کجا می‌تونم بدونم رشته‌ای که انتخاب می‌کنم بازار کار خوبی داره؟

من، مجید خاقانی، با فارغ التحصیل رشته‌های مختلفی در ارتباط بودم و ازشون در مورد بازارکار رشته‌شون پرسیدم نکته عجیبی که بعد از این سوال‌ و جواب‌ها فهمیدم این بود که یکسری رشته‌ها هستند با این که اکثر بچه‌ها فکر می‌کنند بازارکارشون خوبه ولی دیگه بازار کار این رشته‌ها اشباع شده و باید دنبال رشته‌هایی بگردید که بازارکار کشف نشده‌ای دارند.

علاقه

بذارید یه ماجرا از قلم مارک منسن، وبلاگ نویس معروف آمریکایی، براتون تعریف کنم.

مارک می‌نویسه که زمانی که کودک بودم، زمانی که نوجوان بودم، خیلی به نوازندگی علاقه داشتم؛ هر موقع جایی صدای موسیقی می‌شنیدم سریع خودم رو جای نوازنده اون آهنگ فرض می‌کردم که روی سن اون قطعه رو می‌نوازم و همه تشویقم می‌کنند. من واقعا عاشق نوازندگی بودم اما هیچوقت تو اون سنین نتونستن برم دنبال علاقه‌ام اما همیشه به خودم می‌گفتم بالاخره من یه نوازنده معروف می‌شم.

تا این که به سن ۲۹ سالگی رسیدم بالاخره شرایط مهیا شد و من رفتم سراغ علاقه‌ام یعنی نوازندگی؛ رفتم ساز خریدم و کلاس موسیقی ثبت نام کردم.

اما خیلی سریع یه موضوعی رو متوجه شدم؛ من اصلا به نوازندگی علاقه نداشتم!

من فقط به این که مردم تشویقم کنند و آدم مهمی باشم علاقه داشتم اما ابدا به این که ساعت‌ها روی یک نت تمرین کنم تا بتونم کوکش کنم علاقه نداشتم پس خیلی سریع فهمیدم چیزی که من از بچگی فکر می‌کردم اصلا علاقه ام نبوده!

خوب حالا چرا من این داستان رو تعریف کردم؟ چون باید واقعا علاقه تون رو بشناسید، چون رشته ای که انتخاب می کنید روی کل عمرتون تاثیر می‌ذاره پس خیلی خیلی مهمه که واقعا علاقه تون باشه!

چرا این حرف رو می‌زنم چون خیلی‌ها رو دیدم که میگن یه رشته‌ای رو انتخاب کردم که اصلا بهش علاقه ندارم و حالا می‌خوام انصراف بدم.

من، مجید خاقانی، چجوری می‌تونم بهتون کمک کنم؟ می‌تونم سوال‌های دقیقی ازتون بپرسم که متوجه بشم آیا رشته ای که انتخاب کردید واقعا علاقه تونه یا نه فکر می‌کنید بهش علاقه دارید.

در ابتدا شما  باید فرم مربوط به انتخاب رشته که برایتان می فرستم را پر کنید. در این فرم تمام فاکتورهای مهم ذکرشده در انتخاب رشته  آمده است و با استفاده از آن من از تمامی علایق و شرایط شما در انتخاب رشته آگاه می‌شوم.

خود من شخصاً تمامی کارهای انتخاب رشته (تحقیق در مورد رشته‌ها، فاصله و سختی رفت‌وآمد از شهرتان تا دانشگاه، قوانین و مقررات هر دانشگاه) را برای شما انجام می‌دهم؛ و نیازی نیست شما نگران کوچک‌ترین موردی باشید.

تماس تلفنی

حداقل دومرتبه با شما تماس تلفنی می‌گیرم و با دقت و حوصله تمام به‌تمامی سؤالات شما جواب می‌دهم و مواردی که شما می فرمائید را در انتخاب رشته‌تان لحاظ می‌کنم.

برنامه‌ریزی روزانه

یک لیست از بهترین کد رشته محل‌هایی که برای انتخاب رشته شما مناسب است را برایتان ایمیل می‌کنم.

اگر در هر یک از مراحل رزرو مشاوره انتخاب رشته به مشکل برخودید، با شماره ۰۹۱۰۳۶۱۹۱۸۱ تماس بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا